Leveringsvoorwaarden

RETOURNEREN EN RUILEN
We bieden een restitutie van 14 dagen na ontvangst van het pakket, als je van gedachten verandert. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

De artikelen dienen in originele staat en in de originele, onbeschadigde verpakking of soortgelijke beschermkoker/doos te worden geretourneerd. We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet aan deze criteria voldoen. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor de verzending naar ons terug.

Belangrijk! Retourneren en ruilen gebeurt op eigen risico en voor eigen rekening (verzendkosten zijn voor eigen rekening). Als er artikelen beschadigd bij ons aankomen, kunnen we alleen een terugbetaling van 50% aanbieden.

Neem voordat je artikelen retourneert contact met ons op via floorescent.design@gmail.com en vergeet niet je ordernummer en relevante contactgegevens in de e-mail te vermelden.

BESCHADIGDE LEVERING
We doen ons best om je bestelling op een veilige manier te verzenden, maar als je bestelling om wat voor reden dan ook beschadigd aankomt, laat het ons dan meteen weten, zodat we je kunnen helpen het probleem op te lossen. Belangrijk! Zorg ervoor dat je foto's maakt van zowel het pakket als het beschadigde product en stuur deze samen met andere relevante informatie over de claim naar floorescent.design@gmail.com.

Vergeet niet om ook je ordernummer in de e-mail te vermelden.

KLEUREN
Vanwege de kalibratieverschillen tussen computermonitoren, tablets en smartphones, enz. kan de kleur op de poster op onze website enigszins afwijken van de werkelijke poster.

COPYRIGHT
Alle rechten van de in de webshop gekochte producten blijven eigendom van floorescent. Producten van floorescent mogen in geen enkel geval nagemaakt worden of gebruikt worden voor het maken van nieuwe producten.